Contact

  Praktijk Renascor


     Drs. K.M.W. (Karin) Janssen

               ContactAdres


Praktijk Renascor

Drs. K.M.W. (Karin) Janssen


Natuurgeneeskundig therapeut

Auteur van de boeken 'Kinderen bewust (op)voeden' (7de druk),

'Overprikkeling bij kinderen' (nieuw) en het kinderboek 'Prikkelstorm' (nieuw)(inclusief het Prikkelstorm geheugenspel en de Prikkesltorm coachingskaarten)

Creator Kindigo® Therapie


Brederodestraat 3

5691 XN SON

Tel.: 0499-465571


E-mail: info@renascor.nl


Bereikbaarheid

Er is parkeergelegenheid direct bij de praktijk.

Het openbaar vervoer is op 10 minuten loopafstand van de praktijk.Passie voor Holistische Geneeskunde

Drs. K.M.W. Janssen


Karin studeerde geneeskunde aan de Universiteit van Maastricht en verdiepte zich in tal van andere geneeswijzen.


Ze is voorstander van een holistische aanpak: op zoek naar de werkelijke oorzaak. Vanuit die passie ontwikkelde ze Kindigo® Therapie.


Met ruim 20 jaar ervaring, behandelt ze zowel volwassenen als kinderen. Karin is auteur van de boeken'Kinderen bewust (op)voeden', 'Overprikkeling bij kinderen' en het kinderboek 'Prikkelstorm.

CONTACT


Praktijk Renascor

Brederodestraat 3

5691 XN Son

0499-465571

SOCIAL MEDIA

© Copyright. All Rights Reserved by Karin Janssen. Alle foto's op deze website staan onder licentie van Shutterstock. Kindigo® en alle samenstellingen met Kindigo® zijn geregistreerde merknamen. Concepten en methoden uit het boek 'Kinderen bewust (op)voeden' staan geregistreerd bij het Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom (BBIE).EXPERTISE


Hooggevoeligheid (HSP), volwassenen, pubers, kinderen, baby's, hoogsensitieve kinderen, strong-willed kinderen, coaching, begeleiding, individuele sessies 'HART voor jezelf', zielsreading, alleengeboren tweeling (AT), burn-out, Kindigo Therapie, stralingsbelasting, ontstoren van vaccinaties en oxytocine (en andere medicatie), holistische aanpak: het behandelen van de daadwerkelijke oorzaak.Disclaimer