Mijn boeken

  Praktijk Renascor


     Drs. K.M.W. (Karin) Janssen

NIEUWS!Na het verschijnen van mijn eerste boek 'Kinderen bewust (op)voeden' bracht ik recent 2 nieuwe boeken uit.


'Overprikkeling bij Kinderen', een verdieping op mijn eerste boek 'Kinderen bewust (op)voeden' met nieuwe, niet eerder bescrheven inzichten in kinderen van deze tijd.

Meer info: www.overprikkelingbijkinderen.nl


'Prikkelstorm - een boek speciaal voor kinderen'

Poehoe de uil vertelt alles over prikkels, overprikkeling, voelsprietjes en hulp bij overprikkeling. Poehoe verklapt ook een paar geheimen. Als krachtige aanvulling op dit kleurrijke kinderboek werden het Prikkelstorm geheugenspel en de Prikkelstorm coachingskaarten ontwikkeld.

Meer info: www.prikkelstorm.nl


Meer info over deze boeken is te bekijken via onderstaande button: de replay van mijn boek(en)presentatie:


Op 18 juni houd ik een presentatie over 'Prikkelstorm - het boek, het geheugenspel en de coachingskaarten'. Aanmelden kan via onderstaasnde button:


Mijn eerste boek:


Boek 'Kinderen bewust (op)voeden' (7de druk)


Met het schrijven van mijn boek 'Kinderen bewust (op)voeden' vervul ik een langgekoesterde wens: het delen van kennis, inzichten en ervaring gebaseerd op meer dan 20 jaar praktijkervaring.


ADHD, ADD, PDD-NOS, autisme, dyslexie... Steeds meer kinderen krijgen een label. Zijn kinderen van deze tijd 'anders'? Dit boek laat je zien wie deze kinderen werkelijk zijn.


'Kinderen bewust (op)voeden' gaat over een holistische benadering van een nieuwe generatie kinderen.


Tijdens het lezen zul je ook aspecten van jezelf herkennen, want het gaat zowel over kinderen als over volwassenen.


Bewust (op)voeden vraagt om veel meer dan een gezonde boterham. Niet alleen letterlijk op fysiek niveau, maar ook op emotioneel, mentaal en spiritueel kun je jezelf en je kind voeden.


Het boek geeft tips en talloze inzichten. Het is een uitnodiging aan ouders, artsen, opvoeders, hulpverleners en leerkrachten om op een andere manier naar (het gedrag en de problemen van) kinderen te kijken.


"Een boek dat raakt.


Dit boek zou in ieder gezin moeten liggen"


Verkorte review Bol.comMeer informatie over het boek en inkijkpagina's: klik hier

                        Het boek direct bestellen: klik hier


   Direct

bestellen

 Klik hier

Passie voor Holistische Geneeskunde

Drs. K.M.W. Janssen


Karin studeerde geneeskunde aan de Universiteit van Maastricht en verdiepte zich in tal van andere geneeswijzen.


Ze is voorstander van een holistische aanpak: op zoek naar de werkelijke oorzaak. Vanuit die passie ontwikkelde ze Kindigo® Therapie.


Met ruim 20 jaar ervaring, behandelt ze zowel volwassenen als kinderen. Karin is auteur van de boeken'Kinderen bewust (op)voeden', 'Overprikkeling bij kinderen' en het kinderboek 'Prikkelstorm.

CONTACT


Praktijk Renascor

Brederodestraat 3

5691 XN Son

0499-465571

SOCIAL MEDIA

© Copyright. All Rights Reserved by Karin Janssen. Alle foto's op deze website staan onder licentie van Shutterstock. Kindigo® en alle samenstellingen met Kindigo® zijn geregistreerde merknamen. Concepten en methoden uit het boek 'Kinderen bewust (op)voeden' staan geregistreerd bij het Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom (BBIE).EXPERTISE


Hooggevoeligheid (HSP), volwassenen, pubers, kinderen, baby's, hoogsensitieve kinderen, strong-willed kinderen, coaching, begeleiding, individuele sessies 'HART voor jezelf', zielsreading, alleengeboren tweeling (AT), burn-out, Kindigo Therapie, stralingsbelasting, ontstoren van vaccinaties en oxytocine (en andere medicatie), holistische aanpak: het behandelen van de daadwerkelijke oorzaak.Disclaimer