Mijn boeken

Mijn boeken


Na het verschijnen van mijn eerste

boek 'Kinderen bewust (op)voeden' bracht ik recent

2 nieuwe boeken uit.


'Overprikkeling bij Kinderen', dit is een verdieping op mijn eerste boek 'Kinderen bewust (op)voeden' met nieuwe, niet eerder bescrheven inzichten in kinderen van deze tijd.

Meer info: www.overprikkelingbijkinderen.nl


'Prikkelstorm - een boek speciaal voor kinderen'

Poehoe de uil vertelt alles over prikkels, overprikkeling, voelsprietjes en hulp bij overprikkeling. Poehoe verklapt ook een paar geheimen. Als krachtige aanvulling op dit kleurrijke kinderboek ontwikkelde ik het Prikkelstorm geheugenspel en de Prikkelstorm coachingskaarten. Wil je ook werken met de Prikkelstorm coachingskaarten? Word dan Prikkelstorm coach.

Meer info: www.prikkelstorm.nl


   Direct

bestellen

 Klik hier

Mijn eerste boek: 'Kinderen bewust (op)voeden' (7de druk)


'Een boek dat raakt'


'Dit boek zou in ieder gezin moeten liggen'


'Beste boek ooit gelezen in mijn leven'


Verkorte reviews bol.com

Mijn boek: 'Overprikkeling bij kinderen'


'Fantastisch! Zeer informatief!'


'Na Kinderen Bewust Opvoeden is er nu een nieuw boek van Karin Janssen. Overprikkeling bij kinderen is een boek vol met informatie die gelezen zou moeten worden door iedereen die kinderen heeft of met kinderen werkt. Een dikke en prachtige fullcolour uitgave over de kinderen van nu, volgeplakt met labeltjes, volgestopt met medicijnen om ze in de pas te laten lopen. Veel tips en hulp bij overprikkeling. Tevens is er een boek speciaal voor kinderen geschreven met de prachtige titel Prikkelstorm. Daarbij ook nog eens een memoryspel waardoor het verhaal voor kinderen nog meer gaat leven. Ik heb dat boek al besteld in de webwinkel van de schrijfster. Ik heb het in 1 ruk uitgelezen. Het is ook een eyeopener voor volwassenen. Zeer leesbaar geschreven zoals ook de andere boeken van Karin Janssen.


review bol.com

Mijn kinderboek: 'Prikkelstorm' met het Prikkelstorm geheugenspel en de Prikkelstorm coachingskaartenDit boek is goud! Alle (hooggevoelige) kinderen en hun ouders zouden dit boek samen moeten lezen wat mij betreft. Ik heb dit boek samen met mijn zoontje van 6 gelezen. Er was zoveel herkenning! Hij dacht zelfs dat dit boek speciaal voor hem en zijn broertje geschreven was. En door die herkenning begon hij zelf ook te vertellen, iets wat hij eigenlijk nooit zo makkelijk deed. En dit blijft hij doen :) Wanneer er nu iets op school is gebeurd kan hij precies vertellen waar hij last van had en zelf tot een prachtige oplossing komen. Eigenlijk vind ik dat alle leerkrachten dit boek ook moeten lezen en voorlezen in de klas.


Ook voor mij bracht dit boek een hoop herkenning en begrip. Doordat je door dit boek beter begrijpt wat er met je kind gebeurt, is het ook makkelijker om er op een begripvolle manier mee om te gaan. Ik had de andere 2 boeken (informatieve boeken voor volwassenen) van deze schrijfster al gelezen, waardoor ik ontzettend veel geleerd heb over mijn kinderen en mezelf, en Prikkelstorm is daar een hele mooie en fijne aanvulling op!Geweldig! Alles is erg herkenbaar, ik moest af en toe echt even slikken.En mijn zoon begrijpt het nu veel beter. Duidelijk uitgelegd met plaatjes


Aanrader!

Geweldig boek, heel praktisch


Reviews bol.com