Over mezelf

  Praktijk Renascor


     Drs. K.M.W. (Karin) Janssen

           Karin Janssen


Als kind had ik maar een droom: arts worden.


Die droom werd werkelijkheid toen ik in 1989

geneeskunde ging studeren aan de Universiteit

van Maastricht. Ik deed een aantal jaren

onderzoek naar de ziekte van Crohn,

colitis ulcerosa (chronische darmziekten),

darmpoliepen en darmkanker. Ook liep ik een

aantal maanden stage gynaecologie op Curaçao en een stage chirurgie in Schotland.


Vanuit een diep verlangen wilde ik 'echt' mensen helpen. Ik was altijd op zoek naar het 'waarom'? Oftewel: wat is het verhaal achter een klacht of probleem. Het gaf me geen voldoening om vooral (en vaak: alleen maar) medicijnen voor te schrijven ... ik hing mijn witte jas aan de wilgen. Na mijn studie geneeskunde verdiepte ik me in tal van andere geneeswijzen en ontwikkelde de Kindigo therapie. Vanuit een holistisch perspectief ga ik op zoek naar de werkelijk oorzaak van een klacht of probleem. Deze oorzaak ligt op fysiek, emotioneel, mentaal en/of spiritueel niveau.


Vanuit mijn passie voor deze vorm van holistische geneeskunde schreef ik mijn eerste boek 'Kinderen bewust (op)voeden' (7de druk). Recent bracht ik het boek 'Overprikkeling bij kinderen' uit, tegelijk met het boek 'Prikkelstorm' dat ik speciaal voor kinderen schreef. Als krachtige aanvulling op dit kinderboek, ontwikkelde ik de Prikkelstorm® coachingskaarten en het Prikkelstorm® geheugenspel.


Met passie en liefde begeleid en behandel ik zowel kinderen als volwassenen in mijn praktijk voor Kindigo therapie.
Passie voor Holistische Geneeskunde

EXPERTISE


Hooggevoeligheid (HSP), volwassenen, pubers, kinderen, baby's, hoogsensitieve kinderen, strong-willed kinderen, coaching, begeleiding, individuele sessies 'HART voor jezelf', zielsreading, alleengeboren tweeling (AT), burn-out, Kindigo Therapie, beugelbelasting, stralingsbelasting, ontstoren van vaccinaties en oxytocine (en andere medicatie), holistische aanpak: het behandelen van de daadwerkelijke oorzaak.Disclaimer

Drs. K.M.W. Janssen


Karin studeerde geneeskunde aan de Universiteit van Maastricht en verdiepte zich in tal van andere geneeswijzen. Ze is voorstander van een holistische aanpak: op zoek naar de werkelijke oorzaak. Vanuit die passie ontwikkelde ze Kindigo® Therapie.


Met 25 jaar ervaring behandelt ze zowel volwassenen als kinderen. Karin is auteur van de boeken'Kinderen bewust (op)voeden', 'Overprikkeling bij kinderen' en het kinderboek 'Prikkelstorm'. Ze ontwikkelde tevens de Prikkelstorm coachingskaarten en het Prikkelstorm geheugenspel.

CONTACT


Praktijk Renascor

Brederodestraat 3

5691 XN Son

0499-465571

SOCIAL MEDIA

© Copyright. All Rights Reserved by Karin Janssen. Alle foto's op deze website staan onder licentie van Shutterstock. Kindigo® en alle samenstellingen met Kindigo® zijn geregistreerde merknamen. Concepten en methoden uit het boek 'Kinderen bewust (op)voeden' staan geregistreerd bij het Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom (BBIE).