Tarieven

Praktijk Renascor

Drs. K.M.W. (Karin) Janssen

Tarieven


Consultprijs per uur € 55,--

Kosten voor supplementen zijn hierbij

NIET inbegrepen.


Eerste consult duurt ongeveer 2 uur.

Vervolgconsult vindt plaats na 8 weken.


In mijn praktijk is een pinautomaat aanwezig.


Vergoeding Zorgverzekeraars

Een groot aantal zorgverzekeraars vergoedt, geheel of gedeeltelijk, natuurgeneeskundige behandelingen, verricht door V.B.A.G. licentiehouders. Vergoeding is mede afhankelijk van de door u afgesloten (aanvullende) zorgverzekering. Het is aan te raden altijd eerst navraag te doen bij uw zorgverzekeraar.


Ik ben aangesloten als V.B.A.G. licentiehouder bij de beroepsvereniging V.B.A.G. onder VBAG licentienummer 2.051015

   


Overige informatie       

Als lid van de beroepsvereniging VBAG ben ik aangesloten bij de RBCZ.

Voor de wet Wkkgz ben ik aangesloten bij de S.C.A.G.


RBCZ registratienr.: 911051R             

S.C.A.G registratienr.: 14057

AGB code Zorgverlener::90-033041

AGB code Praktijk: 90011992

BTW-ID: NL001738743B08

            

AVG, nieuwe Europese Privacywet

Per 25 mei 2018 geldt de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Dit is een nieuwe Europese Privacywet. In de AVG staat een aantal verplichte maatregelen waaraan alle zorgverleners in heel Europa en dus ook ik als Kindigo® therapeut moet voldoen. Behalve de AVG, zijn de WGBO (Wet op de geneeskundige behandelingsovereenkomst), de beroepscode van mijn beroepsvereniging en van het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire zorg (RBCZ) van toepassing op mijn werk. Vandaar dat ik mijn clienten goed moet informeren over de doeleinden van en het verzamelen van persoonsgegevens. Dit betekent onder meer dat ik cliënten een behandelovereenkomst/privacyverklaring moet laten ondertekenen.


         

Passie voor Holistische Geneeskunde

Drs. K.M.W. Janssen


Karin studeerde geneeskunde aan de Universiteit van Maastricht en verdiepte zich in tal van andere geneeswijzen.


Ze is voorstander van een holistische aanpak: op zoek naar de werkelijke oorzaak. Vanuit die passie ontwikkelde ze Kindigo® Therapie.


Met ruim 20 jaar ervaring, behandelt ze zowel volwassen als kinderen. Karin is auteur van het boek 'Kinderen bewust (op)voeden'.

CONTACT


Praktijk Renascor

Brederodestraat 3

5691 XN Son

0499-465571

SOCIAL MEDIA

© Copyright. All Rights Reserved by Karin Janssen. Alle foto's op deze website staan onder licentie van Shutterstock. Kindigo® en alle samenstellingen met Kindigo® zijn geregistreerde merknamen. Concepten en methoden uit het boek 'Kinderen bewust (op)voeden' staan geregistreerd bij het Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom (BBIE).EXPERTISE


Hooggevoeligheid (HSP), volwassenen, pubers, kinderen, baby's, hoogsensitieve kinderen, strong-willed kinderen, coaching, begeleiding, individuele sessies 'HART voor jezelf', alleengeboren tweeling (AT), burn-out, Kindigo Therapie, stralingsbelasting, ontstoren van vaccinaties en oxytocine (en andere medicatie), holistische aanpak: het behandelen van de daadwerkelijke oorzaak.Disclaimer