Volwassenen

  Praktijk Renascor


     Drs. K.M.W. (Karin) Janssen

Passie voor Holistische Geneeskunde

Volwassenen

Kindigo® therapie en individuele sessies  'HART voor jezelf'Niet lekker in je vel zitten?


Meer in balans komen?


Ballast opruimen?


Burn-out?


Snel overprikkeld?

 

   Negatief zelfbeeld? 


Fysieke problemen?


Emotionele problemen?

 

Vanuit innerlijke kracht invulling geven aan je unieke kwaliteiten, talenten en gaven? Kindigo® Therapie kan hulp bieden.


Kindigo® therapie

Een holistische benadering voor het aanpakken van de daadwerkelijke oorzaak. Kindigo® therapie is in te zetten bij (bijna) alle klachten en problemen.

 

Enkele voorbeelden:

 

 • maag/darm klachten, huidproblemen (eczeem, psorias, puistjes), reuma, suikerziekte, auto-immuunziekten, schildklierproblemen, allergieën, onvruchtbaarheid, vermoeidheidsklachten, hormonale problemen, voedingsproblemen

 

 • niet lekker in je vel zitten, faalangst, onzeker zijn, negatief zelfbeeld

 

 • autisme, Asperger, ADHD, PDD-NOS, concentratieproblemen, gedragsproblemen, leerproblemen

 

 • relatieproblemen, verwerking van problemen uit verleden

 

 • inzicht krijgen in je levensprocessen en je doel hier op aarde


 • dichter bij jezelf komen en steeds meer worden wie je werkelijk bent

 

 • en ga zo maar door.............

 

Kindigo® behandeling

Tijdens de behandeling werk ik sterk intuïtief. Bij de tot standkoming van het Kindigo behandelplan gaat aandacht uit naar:

 

 • het bepalen van de hoeveelheid afvalstoffen in je lichaam (dit is de mate van verzuring)

 

 • het voorschrijven van remedies met als doel om specifieke organen in balans te krijgen

 

 • voedselintoleranties (je wordt getest op meer dan 600 verschillende voedingsmiddelen)

 

 • stralingsbelasting ten gevolge van een gevoeligheid voor onder meer WIFI en/of aardstralen

 

 • tekorten of een onbalans ten aanzien van vitaminen, mineralen, metallothioneine, hormonen en neurotransmitters

 

 • vaccinatieproblematiek (post-vaccinaal syndroom)

 

 • miasma´s

 

 • de anticonceptiepil, antibiotica en andere medicijnen

 

 • HPU

 

 • niet goed functionerende hersenverbindingen

 

 • emotionele en mentale blokkades

 

 • spirituele processen die je belemmeren om te zijn wie je werkelijk bent


Een van mijn expertises is om vaccinaties, oxytocine (weeënopwekker) en andere medicatie te ontstoren. Deze kunnen in sommige gevallen (ernstige) gevolgen hebben op fysiek, mentaal en emotioneel niveau. Het is dan uiterst belangrijk om deze medicatie uit het lichaam te laten verwijderen.

 

Kindigo® therapie als holistische benaderingswijze staat zeer uitgebreid beschreven in mijn boek 'Kinderen bewust (op)voeden'.Individuele sessies 'HART voor jezelf' voor volwassenen

Na de Kindigo® behandeling, dat wil zeggen na een eerste consult, is het mogelijk om 4 individuele sessies 'HART voor jezelf' te volgen.


Dit zijn sessies gericht op: het vergroten van je eigenwaarde, zelfliefde, er mogen zijn (bestaansrecht), goed voor jezelf zorgen, in je kracht (gaan) staan en elke andere vorm van eigenliefde. Meer info: klik hier


Feedback van cliënten over sessies 'HART voor jezelf':


"HARTverwarmende sessies waardoor je echt jezelf gaat voelen en beleven en waardoor je leert dat je er gewoon mag zijn zoals je bent"

"Thuiskomen"

"Cadeautje voor mezelf"

"Zeer leerzaam over mezelf"

"Geef jezelf, gun jezelf: een mooie reis!"

"Sessies zijn praktisch, nuchter en je kunt er echt wat mee. Dat maakt dat de verantwoordelijkheid echt bij mij ligt... ik weet namelijk wat ik kan doen"
EXPERTISE


Hooggevoeligheid (HSP), volwassenen, pubers, kinderen, baby's, hoogsensitieve kinderen, strong-willed kinderen, coaching, begeleiding, individuele sessies 'HART voor jezelf', zielsreading, alleengeboren tweeling (AT), burn-out, Kindigo Therapie, beugelbelasting, stralingsbelasting, ontstoren van vaccinaties en oxytocine (en andere medicatie), holistische aanpak: het behandelen van de daadwerkelijke oorzaak.Disclaimer

Drs. K.M.W. Janssen


Karin studeerde geneeskunde aan de Universiteit van Maastricht en verdiepte zich in tal van andere geneeswijzen. Ze is voorstander van een holistische aanpak: op zoek naar de werkelijke oorzaak. Vanuit die passie ontwikkelde ze Kindigo® Therapie.


Met 25 jaar ervaring behandelt ze zowel volwassenen als kinderen. Karin is auteur van de boeken'Kinderen bewust (op)voeden', 'Overprikkeling bij kinderen' en het kinderboek 'Prikkelstorm'. Ze ontwikkelde tevens de Prikkelstorm coachingskaarten en het Prikkelstorm geheugenspel.

CONTACT


Praktijk Renascor

Brederodestraat 3

5691 XN Son

0499-465571

SOCIAL MEDIA

© Copyright. All Rights Reserved by Karin Janssen. Alle foto's op deze website staan onder licentie van Shutterstock. Kindigo® en alle samenstellingen met Kindigo® zijn geregistreerde merknamen. Concepten en methoden uit het boek 'Kinderen bewust (op)voeden' staan geregistreerd bij het Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom (BBIE).