Zielsreading

  Praktijk Renascor


     Drs. K.M.W. (Karin) Janssen

             Zielsreading


In mijn praktijk kun je ook terecht voor een zielsreading.


  • wil je weten wat je zielstalenten en gaven zijn?
  • ben je benieuwd waar je nu staat in je leven?
  • wil je meer inzicht krijgen in de uitdagingen op je pad?
  • heb je honger naar zielsgroei?
  • wil je de beste versie van jezelf leven?
  • wil je weten wat je zielsmissie is?


Een zielsreading kan je hulp bieden bij deze vragen.


De reading is eveneens mogelijk bij de keuze van een nieuwe baan, problemen met je vader/moeder/zoon/dochter of elke andere relatie, het vergroten van je zelfliefde en je zelfvertrouwen.


Neem gerust contact met me op ...

Passie voor Holistische Geneeskunde

EXPERTISE


Hooggevoeligheid (HSP), volwassenen, pubers, kinderen, baby's, hoogsensitieve kinderen, strong-willed kinderen, coaching, begeleiding, individuele sessies 'HART voor jezelf', zielsreading, alleengeboren tweeling (AT), burn-out, Kindigo Therapie, beugelbelasting, stralingsbelasting, ontstoren van vaccinaties en oxytocine (en andere medicatie), holistische aanpak: het behandelen van de daadwerkelijke oorzaak.Disclaimer

Drs. K.M.W. Janssen


Karin studeerde geneeskunde aan de Universiteit van Maastricht en verdiepte zich in tal van andere geneeswijzen. Ze is voorstander van een holistische aanpak: op zoek naar de werkelijke oorzaak. Vanuit die passie ontwikkelde ze Kindigo® Therapie.


Met 25 jaar ervaring behandelt ze zowel volwassenen als kinderen. Karin is auteur van de boeken'Kinderen bewust (op)voeden', 'Overprikkeling bij kinderen' en het kinderboek 'Prikkelstorm'. Ze ontwikkelde tevens de Prikkelstorm coachingskaarten en het Prikkelstorm geheugenspel.

CONTACT


Praktijk Renascor

Brederodestraat 3

5691 XN Son

0499-465571

SOCIAL MEDIA

© Copyright. All Rights Reserved by Karin Janssen. Alle foto's op deze website staan onder licentie van Shutterstock. Kindigo® en alle samenstellingen met Kindigo® zijn geregistreerde merknamen. Concepten en methoden uit het boek 'Kinderen bewust (op)voeden' staan geregistreerd bij het Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom (BBIE).